current views are: 1

16 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση05:48

Το ιδεολογικό του μανιφέστο παρουσιάζει ο Λοβέρδος- «Άρωμα» νέου κόμματος από την Κατσέλη

Ιδεολογική πλατφόρμα για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζει αυτή την ώρα σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Δημοσίευση 05:48’
αρθρο-newpost

Ιδεολογική πλατφόρμα για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζει αυτή την ώρα σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ιδεολογική πλατφόρμα για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζει αυτή την ώρα σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Υγείας θα προτάξει την αναγκαιότητα για ριζικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους βασικούς τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Το σχέδιο το έχει ήδη παρουσιάσει στον κ. Βενιζέλο ο οποίος το έχει υιοθετήσει πλήρως και ως φαίνεται θα είναι μέρος του προεκλογικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ εφʼ όσον ο κ. Βενιζέλος θα είναι ο νέος αρχηγός του κόμματος.  

Παρόντες στην εκδήλωση είναι οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Μάρκος Μπόλαρης, Χρήστος Αηδόνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Μιχάλης Τιμοσίδης, Θανάσης Οικονόμου, Κώστας Σπηλιόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Πάρις Κουκουλόπουλος και Θεοδώρα Τζάκρη.

Mετά την συνέντευξη Λοβέρδου για την πολιτική του πλατφόρμα και πριν την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου η Λούκα Κατσέλη!   

H διαγραφείσα βουλευτής εφόσον ερωτηθεί, θα ανοίξει τα χαρτιά της για το μέλλον της και δη για το κόμμα που σύμφωνα με όσα λέγονται είναι έτοιμη να ιδρύσει.     


σχετικα αρθρα