current views are: 1

16 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση12:26

Κατά των διαγραφών των βουλευτών ο Πετσάλνικος

Κατά των διαγραφών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε μιλώντας στη ΝΕΤ FM, o πρόεδρος της Βουλής.

Δημοσίευση 12:26’
αρθρο-newpost

Κατά των διαγραφών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε μιλώντας στη ΝΕΤ FM, o πρόεδρος της Βουλής.

Κατά των διαγραφών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε μιλώντας στη ΝΕΤ FM, o πρόεδρος της Βουλής. «Δεν ήμουν και δεν είμαι υπέρ των διαγραφών» υπογράμμισε ο Φίλιππος Πετσάλνικος στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, προσθέτοντας ότι «θα μπορούσαν να ληφθούν άλλα μέτρα, όπως η παραπομπή στα πειθαρχικά όργανα του Κινήματος για να εξεταστεί εκεί η ευθύνη των βουλευτών». 

Ερωτηθείς για τον χρόνο των εκλογών, τόνισε ότι προέχει να διασφαλιστεί η νέα δανειακή σύμβαση και κυρίως η ολοκλήρωση του PSI.
«Οι εκλογές ίσως εκτονώνουν κάποια κατάσταση. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η κατάσταση μετά τις εκλογές, σε ό,τι αφορά και τη σύνθεση της Βουλής και τη δυνατότητα του να υπάρχει μια κυβέρνηση που θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει αυτόν τον δύσκολο μεν, αλλά απόλυτα αναγκαία δρόμο» είπε χαρακτηριστικά. 

Σχολιάζοντας τις πιέσεις που ασκούνται στη χώρα από τη γερμανική πλευρά, εκτίμησε ότι ακόμα και εντός γερμανικής κυβέρνησης δεν υπάρχει ενιαία άποψη και ενιαία γραμμή. Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι το μείζον είναι να τηρηθεί το καταστατικό και να είναι σύννομες οι διαδικασίες.

Με πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ 


σχετικα αρθρα