Ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξέφρασε χθες το βράδυ στη Φρανκφούρτη την αντίθεσή του στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών την άνοιξη και τάχθηκε υπέρ της ιδέας ο σημερινός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος να παραμείνει στη θέση του ως το 2013.   «Πιστεύουμε πως οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν το 2013 στο τέλος αυτής της βουλευτικής θητείας, είναι θέμα σταθερότητας», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον οικονομικό Τύπο (οι δηλώσεις του καλύπτονταν από εμπάργκο μέχρι σήμερα στις 13:00 ώρα Ελλάδας). Υπογράμμισε πως εκφράζει την άποψη ολόκληρου του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ.  
   
Ο υπουργός πρόσθεσε πως είναι και σε προσωπικό επίπεδο πεπεισμένος ότι πρέπει να μην πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές την άνοιξη.  
   
«Η Ελλάδα έχει σήμερα μια προτεραιότητα: να εφαρμόσει τα μέτρα που υιοθετήθηκαν» για να υπερβεί την κρίση της και να λάβει τη βοήθεια των Ευρωπαίων εταίρων της και του ΔΝΤ. «Όμως η πρώτη από τις προτεραιότητες είναι η σταθερότητα», επανέλαβε, επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, αν οργανωθούν προσεχώς εκλογές η χώρα θα χάσει «τέσσερις με πέντε μήνες».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ