Γέφυρες επαναπροσέγγισης με τη ΝΔ ρίχνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής υπογραμμίζει πως η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι του. Εκφράζει ακόμα την εκτίμηση πως η στάση που κράτησε κατά την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στη Βουλή κάνει καλό στην παράταξη και προσθέτει ότι δεν έχει απομακρυνθεί και ούτε πρόκειται να απομακρυνθεί από την παράταξη, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του. 

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ηρακλείου χαρακτηρίζει επαχθείς τους όρους που μας θέτουν οι εταίροι μας και περιγράφει τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Επισημαίνει την ανάγκη η ΝΔ να προτείνει «μία ρεαλιστική αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει το συντομότερο δυνατό τη χώρα από την ύφεση και θα προσφέρει κοινωνική προστασία στους ασθενέστερους», ενώ εκτιμά πως «επείγει η νομοθετική κατοχύρωση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και του ορυκτού και υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας και η προστασία της δημόσιας περιουσίας, μέσω της τροποποίησης του Αστικού μας Κώδικα».

Σχετικά με την προσχώρηση των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη στη ΝΔ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θεωρεί πως έχει θετικό πρόσημο.

Με πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ