Να δημοσιοποιηθεί το όνομα του βουλευτή ο οποίος φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό τον Μάιο του 2011 ένα εκατομμύριο ευρώ, ζητούν έξι νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ. Πρόκειται για τους Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Νάντια Γιαννακοπούλου, Θανάση Οικονόμου, Φραγκίσκο Παρασύρη, Μιχάλη Κατρίνη και Αφροδίτη Παπαθανάση, οι οποίοι με αίτημά τους προς το Προεδρείο της Βουλής ζητούν να δοθεί εντός της ημέρας το όνομα του βουλευτή που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, κ. Π. Νικολούδη, έβγαλε στο εξωτερικό το ένα εκατομμύριο ευρώ εν μέσω της οξύτατης οικονομικής κρίσης.
«Ζητήσαμε να σταματήσει αυτό το “κρυφτούλι” καθώς μας αφορά ως βουλευτές, στον βαθμό που οι σκιές πέφτουν σε όλους μας», έλεγε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠαΣοΚ κ. Κωνσταντινόπουλος.

Την ίδια στιγμή, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Αρχής κατά του «βρώμικου χρήματος» ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της Βουλής για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών, κ. Ευ. Αργύρης, του ζητεί να δώσει τα σχετικά στοιχεία.
Πηγή: tovima.gr