current views are: 1

22 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση12:42

Θρίλερ με τον βουλευτή και τις καταθέσεις στο εξωτερικό

Παρέμβαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης υπήρξε στο ζήτημα του βουλευτή που φέρεται να έβγαλε σε τράπεζα του εξωτερικού το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Δημοσίευση 12:42’
αρθρο-newpost

Παρέμβαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης υπήρξε στο ζήτημα του βουλευτή που φέρεται να έβγαλε σε τράπεζα του εξωτερικού το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Παρέμβαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης υπήρξε στο ζήτημα του βουλευτή που φέρεται να έβγαλε σε τράπεζα του εξωτερικού το ποσό του 1 εκατ. ευρώ. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, είπε στη Βουλή ότι αν δεν απαντήσει ο ίδιος ο βουλευτής, τότε θα κληθεί να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του ο πρόεδρος της Αρμόδιας Αρχής

Και αν εκείνον τον δεσμεύει το απόρρητο, θα παρέμβει ο ίδιος ο υπουργός ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια.

Νωρίτερα, αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο, με τον οποίο ζητούν να κληθεί ο πρόεδρος της Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Π. Νικολούδης και να δημοσιοποιήσει το όνομα του βουλευτή υπέβαλε ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τους Οδυσσέα ΚωνσταντινόπουλοΝάντια Γιαννακοπούλου,Θανάση ΟικονόμουΦραγκίσκο Παρασύρη,Μιχάλη Κατρίνη και Αφροδίτη Παπαθανάση.

Το ίδιο αίτημα διατύπωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδήμούλης. Όπως δήλωσε: «Το όνομα του βουλευτή του ενός εκατομμυρίου ευρώ πρέπει να δοθεί αμέσως στη δημοσιότητα. Ζητώ από τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής ελέγχου κ. Αργύρη, να προβεί στις δέουσες ενέργειες. Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».

Την ίδια ώρα, τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να είναι ο περιβόητος βουλευτής με τις καταθέσεις στο εξωτερικό, έβαλε ο τέως βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος μάλιστα υποστήριξε ότι ουδέποτε έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό και ότι η εμπλοκή του ονόματός του οφείλεται σε παράλειψή του να δηλώσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το 2010 το ακριβές ποσό των καταθέσεών του στο εξωτερικό

Πηγή: in.gr/ newpost.gr 

Σχετικό Θέμα: Διαψεύδει ο Λιβανός ότι είναι ο «βουλευτής του 1 εκατ. ευρώ»
 


σχετικα αρθρα