«Υπάρχει μεγάλο πολιτικό κενό στη χώρα», υποστήριξε η διαγραφείσα από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ βουλευτής και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, αναφερόμενη εμμέσως στο ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κομματικού σχηματισμού.  
«Από τη μια μεριά υπάρχουν οι δυνάμεις που λένε "ναι" σε όλα, και από την άλλη κόμματα όπως το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ που λένε "όχι" σε όλα. Η ΔΗΜΑΡ δεν έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα» ανέφερε η κυρία Κατσέλη, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ.

Έκανε επίσης λόγο για ανάγκη διαμόρφωσης καινούριου πολιτικού πλαισίου: «Στο καινούριοπλαίσιο πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με συγκεκριμένες ρυθμίσεις, επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και αλλαγές στον διοικητικό μηχανισμό» υπογράμμισε.  

Η πρώην υπουργός δήλωσε ότι μετεκλογικά θα ήθελε κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς, αλλά με μια Αριστερά που δεν θα φοβάται να κυβερνήσει.   

Για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι «ουσιαστικά πρόκειται για μεγάλη διάσπαση εκ των άνω ο ακρωτηριασμός του 1/4 της ΚΟ.»  

«Χάθηκε η επαφή με τον κόσμο, αυτό ήταν το πιο ουσιαστικό. Το ΠΑΣΟΚ έγινε όλο και περισσότερο κυβερνητικό - εξουσιαστικό κόμμα» είπε.  

Για το «λεφτά υπάρχουν» ανέφερε ότι ελέχθη με τελείως διαφορετικό τρόπο από τον Γιώργο Παπανδρέου στη ΔΕΘ και αφορούσε τις πηγές χρηματοδότησης του ελλείμματος το προϋπολογισμού.


Με πληροφορίες από skai.gr