current views are: 1

4 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση16:45

Βορίδης: «Ο Καρατζαφέρης ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα»

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του πρώην υπουργού Μεταφορών, Μάκη Βορίδη με τον αρχηγό του ΛΑ.ΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Δημοσίευση 16:45’
αρθρο-newpost

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του πρώην υπουργού Μεταφορών, Μάκη Βορίδη με τον αρχηγό του ΛΑ.ΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του πρώην υπουργού Μεταφορών, Μάκη Βορίδη με τον αρχηγό του ΛΑ.ΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Οι αιχμές που άφησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε πρόσφατη συνέντευξή του εναντίον των Βορίδη και Γεωργιάδη για σχέσεις με μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές εξόργισαν τον υπουργό Μεταφορών.

«Αν θέλει κάποιος να πει κάτι ας το πει. Όχι κουβέντες στον αέρα, όχι αοριστίες, όχι γενικότητες όχι υπαινιγμοί, όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Τώρα ως προς τα υπόλοιπα, ο Γ. Καρατζαφέρης αντιλαμβάνομαι πως έχει μια πικρία. Να το πω διαφορετικά. Σαράντα βουλευτές μετακινήθηκαν λόγω αυτής της κρίσιμης στιγμής στη Βουλή. Σε αυτήν τη Βουλή ο αριθμός των ανεξάρτητων βουλευτών επίσης είναι πολύ μεγάλος. Ένας από αυτούς άλλαξε γνώμη και ενετάγει στο κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη. Για κανέναν από αυτούς δεν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα Όλοι αποδέχτηκαν ότι έκαναν μια διαφορετική επιλογή. Εμένα αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης δεν με αφορά» επισήμανε ο κ. Βορίδης μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο οποίος όλο το τελευταίο διάστημα επιτείθεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον των Βορίδη και Γεωργιάδη που προσχώρησαν στην ΝΔ δηλώνοντας «Ήταν τυχερά και τα δύο παιδιά. Γιατί ο μεν ένας πήγε στους εφοπλιστές και ο άλλος πήγε στους μεγαλοεργολάβους. Και νομίζω ότι τους δινόταν μια ευκαιρία να κάνουν πολύ καλές δημόσιες σχέσεις κλπ».


σχετικα αρθρα