Επίθεση στις εταιρείες μετρήσεων και δημοσκοπήσεων εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τες ότι «παίζουν παιχνίδια με τη δύναμη των αγοραστών των εφημερίδων», και τόνισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται «να "λαδώσει'' ή να πληρώσει για να πάρει αποτελέσματα».

Ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, υποστήριξε ότι «υπάρχει μια εταιρεία ελέγχου των τηλεοπτικών προγραμμάτων που ελέγχει την κατάσταση και βγάζει όποιον θέλει».

«Όποιον θέλει τον πλουτίζει ή τον πτωχεύει» επισήμανε και πρόσθεσε: «Βλέπω εταιρείες δημοσκοπήσεων των τριών ανθρώπων να ελέγχουν πλήρως μεγάλα συγκροτήματα Τύπου. Παίζονται παιχνίδια με τη δύναμη των αγοραστών των εφημερίδων. Κάποια στιγμή θα ελεγχθούν αυτά, μετά τις εκλογές. Δεν με φοβίζουν και δεν με απασχολούν αυτά. Στις ευρωεκλογές μάς έδιναν 3% και τελικά πήραμε 7,5%. Δεν πρόκειται να γίνω "γλυκός", να "λαδώσω" ή να πληρώσω για να πάρω αποτελέσματα. Δεν θα το κάνω ποτέ» είπε συγκεκριμένα.

Σημείωσε ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα εκείνων που ενοχλούνται από την άρνηση - όπως είπε - θα εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια και θα επανέλθουν σε αυτά που έκαναν το 2004, το 2007 και το 2009.

Υπενθύμισε ότι μέχρι και το 2009 δεν έβαζαν στη Βουλή τον ΛΑΟΣ, και πρόσθεσε ότι δεν δίνει σημασία στις δημοσκοπήσεις, ενώ τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη συσπείρωση στο κόμμα του, με προσχωρήσεις νέων ανθρώπων και υποστήριξε ότι «μόνο την Παρασκευή είχαμε 2 προσχωρήσεις εξαίρετων προσωπικοτήτων από τη ΝΔ, και σήμερα αναμένουμε άλλες δύο».

Πηγή: ert.gr