Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης όλων για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση έστειλε ο υπουργός Εθνικής ΆμυναςΔημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την επίσκεψή του σε στρατιωτικές μονάδες στα Χανιά.

«Σε δύο μήνες από τώρα θα έχουμε εκλογές. Όλοι πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την πολιτική ομαλότητα. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν έχουμε πια την πολυτέλεια για καταστάσεις που θα αναστάτωναν το κλίμα σε μία δύσκολη περίοδο. Χρειάζεται συνεννόηση, εθνική συνεργασία και σταθερότητα. Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι και χρειάζεται σύνεση και σωφροσύνη. Και την ευθύνη αυτή την έχει αναλάβει και η κυβέρνηση και θέλω να πιστεύω όλες οι πολιτικές δυνάμεις» δήλωσε.

Αναφερόμενος στο θέμα του μίνι ανασχηματισμού ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι: «Ο σκοπός για τον οποίο συγκροτήθηκε αυτή η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρος. Το χρονοδιάγραμμα έχει τεθεί. Οι όποιες βελτιώσεις στη λειτουργία της κατά την κρίση του πρωθυπουργού δεν αλλοιώνουν το βασικό της σκοπό, το χρονοδιάγραμμα και τον χαρακτήρα της».

Για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας υποστήριξε ότι αμύνονται στην σκληρή πραγματικότητα. «Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε, δεν θα επιτρέψουμε η οικονομική κρίση να επηρεάσει τη λειτουργία, την ετοιμότητα, το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων» τόνισε.

Σχετικό θέμα: Εκλογές στις 29 Απριλίου, επιμένει η ΝΔ