Την ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη στην Ελλάδα επεσήμανε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς από την Καλαμάτα όπου βρίσκεται για τα εγκαίνια της κεντρικής γέφυρας στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας, μαζί με τον υπουργό υποδομών Μάκη Βορίδη.

Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς, στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, ο νους μας πρέπει να είναι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δοκιμάζονται σήμερα, στους ανέργους και στους συνταξιούχους, γιατί «είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στη νέα γέφυρα, τόνισε ότι «λύνει πολλά προβλήματα της Καλαμάτας, δίνει υπεραξία στη γη και ταυτόχρονα αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ότι εργαζόμαστε και βάζουμε τις υποδομές όλοι οι Έλληνες μαζί, προκειμένου να υπάρχει τουρισμός, γρήγορη διέλευση και πάνω απ' όλα το δικαίωμα στη μαγική λέξη που όλη σήμερα αγωνιζόμαστε και πρωτίστως η παράταξη της ΝΔ, την ανάπτυξη».

Ο κ. Βορίδης από την πλευρά του τόνισε ότι με τη θεμελίωση του έργου εξασφαλίζεται η κατασκευή του περιμετρικού της Καλαμάτας ενός πολύ κρίσιμου έργου και με αυτό ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος του Μοριά, που ουσιαστικά δίνει απάντηση και λύση στις μεταφορικές ανάγκες της Πελοποννήσου.

Παράλληλα ο υπουργός υποδομών ανέφερε ότι η ανάπτυξη είναι ο μόνος δρόμος για να φύγει η χώρα από τη δύσκολη συγκυρία.