current views are: 1

12 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση12:36

Νικολούδης: Όταν είπα «300», δεν εννοούσα τους βουλευτές

Οταν είπα για τον «έναν στους τριακόσιους» δεν εννοούσα τους βουλευτές, υποστήριξε ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, αλλά τον αριθμό των ελέγχων.

Δημοσίευση 12:36’
αρθρο-newpost

Οταν είπα για τον «έναν στους τριακόσιους» δεν εννοούσα τους βουλευτές, υποστήριξε ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, αλλά τον αριθμό των ελέγχων.

Οταν είπα για τον «έναν στους τριακόσιους» δεν εννοούσα τους βουλευτές, υποστήριξε ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, αλλά τον αριθμό των ελέγχων. Καταγγελία πολίτη και μάλιστα έγγραφη οδήγησε στον έλεγχο του Ισίδωρου Κούβελου για το «πόθεν έσχες» του, από όπου ξεκίνησε η υπόθεση που στιγμάτισε τον πολιτικό κόσμο για τον «βουλευτή του 1 εκατ. ευρώ».

Ο Παναγιώτης Νικολούδης προσήλθε «αυτοβούλως» στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την Δευτέρα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε σε προηγούμενες δηλώσεις του, περί «ενός στους τριακόσιους» ο οποίος σχετιζόταν με έμβασμα 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.

Οπως είχε πει και σε επόμενες δηλώσεις του, ο κ. Νικολούδης ισχυρίστηκε ότι δεν αναφέρθηκε σε βουλευτή.

«Το 1/300 δεν δείχνει Βουλή… Εγώ μίλησα για δείγμα, δηλαδή 300 άτομα. Το 300 είναι δείγμα και δεν συνδέεται με την Βουλή. Δείγμα από όλους εκείνους που ανήκουν στον πολιτικό κόσμο… ποτέ δεν ανέφερα άλλωστε τη λέξη βουλευτής», όπως υποστήριξε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

«Δεν θα έδινα συνέχεια αν το ζήτημα έμενε εκεί. Μου αποδόθηκε ότι διέσυρα τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Για να διασύρω κάποιον απαιτείται πρόθεση … Πιστεύει κανείς ότι θα ερχόταν κάποιος στη Βουλή με όλους εσάς μπροστά, θα επιχειρούσε να διασύρει τον πολιτικό κόσμο και θα αποχωρούσε ανέπαφος; Εγώ έφυγα με συγχαρητήρια!», υποστήριξε.


σχετικα αρθρα