Την απόλυτη ικανοποίησή του για τις αποφάσεις στις οποίες κατέληξε το Eurogroup εξέφρασε μετά το τέλος της συνεδρίασης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η ελληνική οικονομία είναι στη φάση της επανεκκίνησης και τόνισε ότι οι εκλογές δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την εφαρμογή του προγράμματος είτε πριν από την διεξαγωγή τους, είτε έπειτα από αυτήν. Όσον αφορά στην πορεία του PSI, ο υπουργός Οικονομικών κάλεσε εκ νέου το 4% των ομολογιούχων που δεν συμμετέχουν να απαντήσουν θετικά έως τις 23 Μαρτίου, οπότε λήγει η σχετική προθεσμία.  

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε παράλληλα ότι η Ελληνική οικονομία είναι στη φάση της επανεκκίνησης και τόνισε ότι οι εκλογές δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την εφαρμογή του προγράμματος είτε πριν από την διεξαγωγή τους, είτε έπειτα από αυτήν.   

Ανέφερε, τέλος, πως σε ό,τι αφορά το λεγόμενο ειδικό ή δεσμευμένο λογαριασμό μέσω του οποίου θα αποπληρώνεται το ελληνικό χρέος, αυτός θα πρέπει να υιοθετηθεί από την Ελληνική Βουλή εντός του Απριλίου, όπως είναι η απαίτηση του Eurogroup.