Από την κυρία Τόνια Αντωνίου λάβαμε την κάτωθι επιστολή σχετικά με δημοσίευμά μας: Αγαπητοί κύριοι,

Με κατάπληξη διάβασα στο newpost τη σχεδόν λογοτεχνική περιγραφή ενός επεισοδίου το οποίο ουδέποτε υπήρξε με τη δική μου συμμετοχή και παρουσία, ενώ όλες ανεξαιρέτως οι φράσεις που μου αποδίδονται, ουδέποτε ειπώθηκαν.

Όλο το φανταστικό επεισόδιο στήθηκε για να δικαιολογηθούν βασικά ένας απαξιωτικός τίτλος και οι αναλόγου επιπέδου απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, όπως: «Τραγελαφικές ιστορίες» και «ξεκατινιάσματα που δεν περιποιούν τιμή στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ»,

Καταλαβαίνω την εμπιστοσύνη που μπορεί να έχετε στο συντάκτη ή σε όποιον σας μετέφερε το ανύπαρκτο επεισόδιο, αλλά επειδή αναφέρεστε και ονομαστικά στο πρόσωπό μου δεν θα ήταν λογικό να έχετε επιδιώξει μια επικοινωνία μαζί μου για διασταύρωση; Βασική αρχή της δημοσιογραφίας!.. Εσείς όχι μόνο δεν το πράξατε προκειμένου να προφυλαχθείτε από μια πέρα για πέρα αναληθή δημοσίευση, αλλά παρότι σας ενημέρωσα μέσω του γραφείου μου ότι το περιστατικό είναι ανύπαρκτο, συνεχίζετε να έχετε αναρτημένο αυτό το κατασκεύασμα.

Και αυτό είναι πραγματικά κρίμα για ένα site που έχει δείξει δείγματα σοβαρής προσπάθειας. Με αναγκάζετε επομένως να σας αποστείλω γραπτή διάψευση την οποία θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε για την αποκατάσταση της αλήθειας

Τόνια Αντωνίου

Σχόλιο newpost: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και αποκρούουμε τις εγκλήσεις. Συνεχίζουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στον συντάκτη μας. Ανάλογα γεγονότα, συμβαίνουν σε στιγμές έντασης μεταξύ συντρόφων. Στο τέλος όμως, πρυτανεύει η λογική.

Σχετικό θέμα: Η… αρπαγή της μπουχάρας οδηγεί Τόνια και Σπυρόπουλο στην… εκπομπή της Τατιάνας