current views are: 1

17 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση09:04

Λοβέρδος: Μας πήρε χρόνο για να ξεφύγουμε από το «λεφτά υπάρχουν»

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης Παπανδρέου, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Δημοσίευση 09:04’
αρθρο-newpost

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης Παπανδρέου, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης Παπανδρέου, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ. Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι υπήρχαν κάποιοι που έβλεπαν με αντιπάθεια και ειρωνεία την άμεση ανάγκη λήψης μέτρων διαπιστώνοντας ότι χρειάστηκε χρόνος για να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα μετά το λεφτά υπάρχουν.

«Είχα αντιδράσει αμέσως πρώτος εγώ ότι δεν υπάρχουν λεφτά γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για να δώσουμε τα βασικά» σημείωσε διαπιστώνοντας ότι «υπήρχε μία ηρεμία στην κυβέρνηση ενώ θα έπρεπε να υπάρχει συνείδηση του κατεπείγοντος υπογράμμισε.

«Χαίρομαι γιατί τα ρεπορτάζ των εφημερίδων έλεγαν όλο εκείνο το κρίσιμο εξάμηνο ότι υπήρχαν υπουργοί (Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Πάγκαλος, που έλεγαν σε κάθε συνεδρίαση ότι έπρεπε να ληφθούν άμεσα μέτρα» είπε.

Στα άτομα αυτά, συμπεριέλαβε και τον Γ. Παπακωνσταντίνου τον οποίο όπως είπε, ακύρωναν άλλοι συνάδελφοι με μία εξοντωτική εναντίον του κριτική.

«Ακουγόμασταν περίεργοι τότε, αντιλαϊκοί, σημείωσε, εκτιμώντας ότι αν τότε η κυβέρνηση δεν έβλεπε με αντιπάθεια τέτοιες προσεγγίσεις θα θα είχαμε λιγότερο επαχθές μνημόνιο».

Ο υπουργός Υγείας, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια επίλυσης του Ασφαλιστικού λέγοντας ότι «τον πρώτο καιρό, όταν έλεγες ότι πρέπει να λύσουμε το ασφαλιστικό δεν ήθελε κανένας. Σου λέγανε ότι δεν θέλανε. Είσαι έτοιμος με ρωτάγανε; όχι έλεγα δεν είμαι έτοιμος αλλά θα ετοιμαστώ. Εκεί άρχισαν και οι ειρωνίες θα λύσεις το ασφαλιστικό; Κάποιοι, δεν είχαν καταλάβει πού βρισκόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικό θέμα: Λοβέρδος: Να αποδοκιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διοργάνωση αντισυγκεντρώσεων σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ


σχετικα αρθρα