Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο εξήγησε ότι «ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ αλλά και για τη μεγάλη συμμετοχή». «Θα κάνω ό,τι επιβάλλει το εθνικό μου καθήκον για να σταθεί η χώρα όρθια», διαβεβαίωσε τον Κάρολο Παπούλια. 
Και πρόσθεσε «έχουμε μπροστά μας εκλογές και θέλω κάθε Έλληνας πολίτης να νιώθει ασφαλής».

 Υπογράμμισε ότι οι πολίτες γνωρίζουν πως η χώρα χρειάζεται ισχυρή διακυβέρνηση και ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τη μοναδική συγκροτημένη, υπεύθυνη και ολοκληρωμένη πρόταση. 

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε επίσης ότι νωρίτερα είχε την ευκαιρία σε μία αποχαιρετιστήρια, όπως την χαρακτήρισε, σύσκεψη να δώσει τις τελευταίες οδηγίες για τον χρόνο που απομένει έως τις εκλογές, χρόνος ο οποίος όπως τόνισε δεν θα πρέπει να υπάρξει χαλάρωση καθώς όπως εξήγησε «κάτι τέτοιο θα αποβεί εις βάρος των πιο αδύμανων».
«Πρέπει να είμαστε παρά πολυ επιμελείς και επίμονοι στην εφαρμογή του νέου προγράμματος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Tον Ευάγγελο Βενιζέλο υποδέxτηκε ο Λουκάς Παπαδήμος ενώ για τις 15.00 είναι προγραμματισμένη η τελετή παράδοσης - παραλαβής στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.


Σχετικό Θέμα:

Παραδίδει στον… κανένα