«Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης αντεπίθεσης για την παράταξη, με ειλικρίνεια και ήθος», τόνισε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος, στην συνεδρίαση της ΚΟ, υπό την προεδρία του νέου προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Β. Έξαρχος υποστήριξε ότι όσοι έκαναν προβλέψεις πως το ΠΑΣΟΚ είναι «τελειωμένο», θα πρέπει «να κάνουν τους λογαριασμούς τους» και πως «όσοι με περίσσεια αλαζονεία νόμιζαν ότι θα παίξουν χωρίς αντίπαλο, πρέπει να ξέρουν ότι ο αγώνας τώρα άρχισε».

Υπογράμμισε δε ότι με τη μεγάλη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, οι φίλοι του κόμματος έστειλαν «το πολύ ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα» ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και παραμένει δυνατό και είναι έτοιμο για νέους αγώνες», καθώς και το μήνυμα για «αμέριστη στήριξή τους στον Ευ. Βενιζέλο», στον οποίο, όπως συμπλήρωσε, έδωσαν την ισχυρή εντολή να οδηγήσει την παράταξη σε νέες νίκες, με πρώτη εκείνη στις επερχόμενες εκλογές.

Επιπλέον, ο κ. Έξαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και στην περίπτωση του κ. Βενιζέλου θα επιβεβαιωθεί η παράδοση της παράταξης να εκλέγεται πρωθυπουργός, όποιος διατελεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: kathimerini.gr