Γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ στη θέση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου αναλάμβανει ο Νίκος Σαλαγιάννης. Ο κ. Σπυρόπουλος θα είναι παρών στην προεκλογική εκστρατεί και θα συνεργαστεί με τον κ. Σαλαγιάννη για τα οικονομικά ζητήματα του κόμματος. Αντιπρόεδρος της Βουλής ορίστηκε από τον κ. Βενιζέλο ο Βαγγέλης Αργύρης, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Φώφη Γεννηματά
Διευθυντής του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε ο Στέλιος Αγγελούδης, ενώ διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου αναλαμβάνει η Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Στην Επιτροπή Ανάδειξης των Υποψηφίων συντονιστής θα είναι ο Βασίλης Γερανίδης. Συμμετέχουν: Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης ο οποίος αναλαμβάνει ταυτόχρονα και υπεύθυνος Οργανωτικού του Κινήματος και, με την ιδιότητά του αυτή, θα συμμετέχει και στην Επιτροπή Ανάδειξης των Υποψηφίων. Ο Βασίλης Έξαρχος, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Ο Κώστας Ασκούνης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Δήμαρχος και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Ο Γιάννης Σγουρός, Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών. Η Γιώτα Γαζή, Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας και μέλος της ΕΚΑΠ. Η Μαρία Αναγνωστοπούλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου.

Το Εθνικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Παρασκευή 6 Απριλίο σε διευρυμένη σύνθεση καθώς θα κληθούν να μετάσχουν οι Γραμματείς των Περιφερειακών και Νομαρχιακών Οργανώσεων και η Εθνική Αντιπροσωπεία της Νεολαίας.  Αύριο, Τετάρτη πρόκειται να ανακοινωθεί η Εθνική Εκλογική Επιτροπή.