current views are: 1

2 Απριλίου 2012
Δημοσίευση11:02

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε το μεσημέρι σύσκεψη με τους υπουργούς και στελέχη του Κινήματος στα γραφεία της Ιπποκράτους.

Δημοσίευση 11:02’
αρθρο-newpost

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε το μεσημέρι σύσκεψη με τους υπουργούς και στελέχη του Κινήματος στα γραφεία της Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε το μεσημέρι σύσκεψη με τους υπουργούς και στελέχη του Κινήματος στα γραφεία της Ιπποκράτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων ο συντονισμός του κυβερνητικού έργου με τα πολυνομοσχέδια και τις τροπολογίες που πρέπει να περάσουν στη Βουλή μέχρι το Πάσχα, αλλά και θέματα σχετικά με την εκλογική προετοιμασία του Κινήματος. H «γραμμή» του κόμματος ορίστηκε στο οτι οι εν λόγω τροπολογίες «είναι αναγκαίες και προκύπτουν από την υποχρέωση της χώρας για την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης.Έχουν την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου. Λύνουν επείγοντα ζητήματα, για τα οποία δεν μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση». 

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης, οι υπουργοί, ‘Αννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Πέτρος Ευθυμίου και Χρήστος Πρωτόπαππας και η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Φώφη Γεννηματά συμμετείχαν στην σύσκεψη.

 


σχετικα αρθρα