Συνάντηση μεταξύ του Τομεάρχη Παιδείας και Βουλευτή Β΄ Αθηνών Άρη Σπηλιωτόπουλου και εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων της ΔΑΚΕ Δημοσίου από όλους τους φορείς του στενού και ευρύτερου Δημοσίου Τομέα πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η συνάντηση εντάσσεται στα πλαίσια των τακτικών επαφών διαλόγου με τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που έχει ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Μετά την εισήγηση του Τομεάρχη Παιδείας ο λόγος δόθηκε στους εκπροσώπους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ όπου μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας ενημέρωσαν διεξοδικά για τα ζητήματα που τους αφορούν, κατεγράφησαν όλες οι απόψεις και διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά την συνάντηση ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με χαρά υποδεχθήκα σήμερα τους εκπροσώπους - συνδικαλιστές οργανώσεων της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα. Τους ευχαριστώ θερμά για τον ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο. Ο αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα των πολιτών που απαιτούν άμεσες, ξεκάθαρες και συγκεκριμένες λύσεις. Μιλήσαμε την γλώσσα της αλήθειας που αποτελεί την βάση της αξιοπιστίας της πολιτικής μας».