Μεγαλώνει η λίστα με τα ονόματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι τελικά υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα αυτή είναι ο Θανάσης Τσούρας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Τσούρας δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ωστόσο ότι θα παραμείνει ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και θα στηρίξει τον αγώνα για ένα νέο συμβόλαιο με το λαό.

«Πάντοτε προσπαθώ και πορεύομαι με βάση αρχές και αξίες. Αυτές που με οδήγησαν να έχω την τιμή να είμαι συνιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Αυτές που σήμερα είναι επίκαιρες, όσο ποτέ άλλοτε. Αρχές και αξίες που πρέπει να μας οδηγήσουν σε ένα νέο συμβόλαιο με το λαό. Συμβόλαιο του πατριωτισμού, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης», δήλωσε.

«Σε αυτό τον αγώνα συστρατεύομαι, αν και δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής σε αυτές τις εκλογές. Παραμένω φυσικά ενεργό στέλεχος του Κινήματος, Στην πρώτη γραμμή και με όλες μου τις δυνάμεις. Για να φέρουμε την ελπίδα, τη σιγουριά, την προοπτική σε κάθε Έλληνα. Για να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει και δικαιούμαστε», πρόσθεσε ο κ. Τσούρας.