Κριτική στη Νέα Δημοκρατία άσκησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι «κακώς φύγαμε από τη συζήτηση για το φορολογικό». Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι παρατηρεί συμπτώματα αυτισμού στο πολιτικό σύστημα.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι δέσμιο συνδικαλιστών σε τύπου Φωτόπουλου» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Οι πολίτες αν θέλουν ψηφίζουν Καμμένο και Τσίπρα, αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν σφάλμα αναγνωρίζεται» πρόσθεσε.

«Δεν γίνεται τα κόμματα να διεκδικούν μεγαλύτερη αξιοπιστία και νύχτα να περνάνε τροπολογίες για να παίρνουν χρήματα από τον κρατικό κορβανά» τόνισε ο βουλευτής, ζητώντας μείωση του αριθμού των βουλευτών στους 200.

Είπε ότι αν χρειαστεί θα διαφωνήσει με το κόμμα του για επιβολή πρόσθετης φορολογίας, επιρρίπτοντας ευθύνες στη στάση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ τάχθηκε και κατά της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού.

Για την αυτοκτονία του 77χρονου ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης 
ανέφερε ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό ζητώντας τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης για τους απελπισμένους. 

«Το κράτος πρόνοιας οφείλει να κάνει κάτι με τους περιορισμένους πόρους που έχει. Θα πρέπει ο απελπισμένος να μπορέσει να μιλήσει σε κάποιον άνθρωπο όταν έχει φτάσει στο αμήν» ανέφερε χαρακτηριστικά.