Πυρά κατά του Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Μιλώντας το βράδυ στη σύσκεψη της εκλογικής επιτροπής του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η πολιτική συμπεριφορά του κ. Ραγκούση έχει ξεπεράσει τα όρια, αναφερόμενος στη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας ότι το πολιτικό σύστημα είναι φαύλο. 
Την ίδια στιγμή, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τόσο με τον κ. Ραγκούση όσο και με τον Γιώργο Παπακωνταντίνου, κυκλοφόρησε μία περίεργη διαρροή από την Ιπποκράτους που αφήνει ανοιχτό το θέμα των υποψηφιοτήτων των δύο στελεχών του κόμματος στις επικείμενες εκλογές.

Ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ζήτησε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας να εναρμονιστούν με τις κομματικές θέσεις.

Οι περισσότεροι εικάζουν ότι ο κ. Ραγκούσης θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας και ο κ. Παπακωνσταντίνου στο Υπόλοιπο Αττικής όμως τίποτα δεν αποκλείεται.

Ιδιαίτερα για τον κ. Ραγκούση, οι κάκιστες σχέσεις με τον κ. Βενιζέλο ίσως και να παίξουν καθοριστικό ρόλο, ιδιαίτερα και μετά την άρνησή του να υπερψηφίσει την τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων.


Σχετικά θέματα: