«Είμαι υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας. Πιστεύω στο ευρωπαϊκό μοντέλο, όπου οι κυβερνήσεις συνεργασίας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε έλεγχο διαφθοράς, μια ισορροπία και μια έλλειψη αλαζονείας στην πολιτική. Σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές ,το ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα, δήλωσε στον «ΒΗΜΑ 99,5» ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργίαδης.   «Η Νέα Δημοκρατία θα είναι σίγουρα το πρώτο κόμμα. Είναι πολύ δύσκολη η αυτοδυναμία αλλά όχι αδύνατη. Είμαι φανατικός των δημοσκοπήσεων.
 
Η δημοσκόπηση της GPO έδειξε ότι έχουμε ένα εξαιρετικά ρευστό πολιτικό σκηνικό. Στην Ελλάδα η διάκριση ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν γίνεται με τους παραδοσιακούς όρους.  

Δεν είναι όμορο  κόμμα της ΝΔ πια ο κ. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος χθες υπέγραψε ένα συμβόλαιο τιμής, που συνεργάζεται με την ΣΠΙΘΑ και άλλες διάφορες ομάδες και το συμβόλαιο λέει ότι απαγορεύει από εδώ και μπρος να συνεργαστεί με κόμμα που υπέγραψαν το πρώτο ή το δεύτερο Μνημόνιο. Δηλαδή αποκλείει το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ. Για τον κ. Καμμένο όμορα κόμματα είναι μόνο το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.  

Για τον Λουκά Παπαδήμο, είπε: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έχουμε έναν πρωθυπουργό πραγματικά ισχυρό. Ο κ. Παπαδήμος δεν ήταν ένας ισχυρός πρωθυπουργός. Δεν ήταν ένας πρωθυπουργός για τον οποίο οι υπουργοί του ήξεραν ότι έχει απολύτως το πάνω χέρι. Γιατί οι υπουργοί του ήξεραν ότι έπρεπε να συνεννοηθούν πρώτα με το δικό τους κόμμα. Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς του η πολιτική ήταν μηδενική».