current views are: 1

16 Απριλίου 2012
Δημοσίευση17:11

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από την Δημοκρατική Συμμαχία

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπολύει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δημοσίευση 17:11’
αρθρο-newpost

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπολύει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπολύει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. «Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι βαθιές δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα δεν επιτυγχάνονται ούτε με προεκλογικές επιστολές, όπως αυτή του κ. Βενιζέλου, ούτε με θεατρινίστικες απαντήσεις όπως αυτή του κ. Μιχελάκη», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Θανάσης Ζορμπάς επισημαίνοντας ότι ο δρόμος εξόδου από την κρίση χρειάζεται ειλικρίνεια, πίστη στις μεταρρυθμίσεις και καθαρό σχέδιο φέρνοντας σαν παράδειγμα αυτό που έχει προτείνει η Δημοκρατική Συμμαχία και έχει γίνει αποδεκτό από ευρωπαίους εταίρους.

Παράλληλα ο κ. Ζορμπάς σε άλλη δήλωσή του επιτίθεται στη ΝΔ με αφορμή δήλωση του κ. Μιχελάκη που αφορά τη σύμβαση για τα υποβρύχια.

«Χαιρετίζουμε την παραδοχή του κ. Μιχελάκη ότι η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση από το Νοέμβριο. Δεν μας εξηγεί όμως, αφού είναι στην κυβέρνηση, γιατί δεν κατήγγειλαν τη σύμβαση Βενιζέλου για τα υποβρύχια αλλά άφησαν τις σχετικές πρωτοβουλίες στους Γερμανούς οι οποίοι πήραν τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ και έφυγαν. Κύριε Βενιζέλε και κύριε Σαμαρά η εξουσία έχει και ευθύνες. Θα τις αναλάβετε;», δήλωσε ο κ. Ζορμπάς.


σχετικα αρθρα