Από τα Χανιά αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.   
Σε συνέντευξή του στον Antenna, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα τεθεί ο Μανώλης Γλέζος, ενώ -όπως είπε- στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, ο οποίος έχασε την ακοή του όταν αστυνομικές έριξαν σε απόσταση αναπνοής από εκείνον μία χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, στη διάρκεια διαδήλωσης στις 15 Ιουνίου του 2011.  

«Δεν πρόκειται να εκχωρήσουμε λαϊκή και εθνική κυριαρχία στους δανειστές» δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης ο Αλέξης Τσίπρας.  

Επίσης, είπε ότι κανείς δεν ασχολείται ουσιαστικά με τη διαφαινόμενη είσοδο στη Βουλή της Χρυσής Αυγής, αλλά όλοι ψάχνουν να βρουν ευκαιρία να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για πρόκληση επεισοδίων.   

Αναφερόμενος στο θέμα των παράνομων μεταναστών και στη λειτουργία του πρώτου κέντρου κράτησης, στην Αμυγδαλέζα, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικό απατεώνα». Παράλληλα, επανέλαβε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση του Κανονισμού του Δουβλίνου ΙΙ.


Πηγή: in.gr