Έκκληση στους πολίτες να αποφασίσουν «με ηρεμία και λογική» και να μην πάνε με θυμό στην κάλπη, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας το απόγευμα σε υποψηφίους και στελέχη του κόμματος.

«Την Κυριακή το βράδυ οι κάλπες θα βγάλουν ένα αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να περιπλέξει την ήδη βαριά περιπλεγμένη κατάσταση. Και αυτό θα συμβεί εάν επιτρέψουμε ο κόσμος να πάει στην κάλπη με θυμό. Ένα δικαιολογημένο θυμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι πλησιάζοντας στην 6η Μαΐου, αυτός ο θυμός θα υποχωρήσει και θα δώσει την θέση του στη «λογική ερμηνεία των πραγμάτων», που, όπως είπε, σημαίνει ότι την επόμενη μέρα η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί ασφαλώς.

«Εάν πετύχουμε και πείσουμε όσο μπορούμε περισσότερους Έλληνες ότι ο δικαιολογημένος θυμός δεν έχει θέση μέσα στην κάλπη, τότε είναι σίγουρο ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θα μπορεί να αισιοδοξεί για εξαιρετικά καλύτερα αποτελέσματα από εκείνα που είχε ο καθένας στο μυαλό του», πρόσθεσε.

Τόνισε παράλληλα ότι ο ΛΑΟΣ είναι το «κόμμα της ευθύνης» που ξέρει να λέει όχι όταν βλάπτονται τα εθνικά συμφέροντα και όχι «ακραίο κόμμα της κατεδάφισης».

Πηγή: naftemporiki.gr