Από την εκλογική περιφέρεια στην οποία είναι υποψήφιος άρχισε το πρωί ο Πάνος Καμμένος την προεκλογική του εκστρατεία. Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» τονίζοντας ότι στόχος του κινήματος είναι να εκλεγεί πρώτη δύναμη στον νομό Έβρου εξήγησε ότι η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών, σε όλη τη Θράκη, έγινε ύστερα από διαβούλευση και σύγκλιση ιδεολογικών αρχών. Από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» στην Αλεξανδρούπολη ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τη Θράκη ευαίσθητη περιοχή η οποία όπως είπε δέχεται πόλεμο και αποτελεί στόχο, αφού, πρόσθεσε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, την έχουν θέσει σε κίνδυνο.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του, στον Έβρο, σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε επίθεση κατά του τουρκικού προξενείου «για τον ρόλο που επιχειρεί να παίξει στην περιοχή» Τα πυρά του στράφηκαν επίσης και κατά των κομμάτων που επιλέγουν υποψηφίους από τη μειονότητα, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν ψήφους.  

Ο πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» τάχθηκε κατά της δημιουργίας Κέντρων Κράτησης Λαθρομεταναστών, τονίζοντας ότι η χώρα μας δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων, επισημαίνοντας ότι η λαθρομετανάστευση δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα, αλλά θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το Διδυμότειχο, τα φυλάκια σε Σουφλί, Τυχερό και Φέρες, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS.
Αύριο θα περιοδεύσει σε στρατόπεδα στην Πλάτη, στις Καστανιές και στο Λαγό, ενώ θα επισκεφθεί και το σημείο που θα αναγερθεί ο Φράχτης στη Βύσσα.