Πολύς θόρυβος έχει γίνει για την ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ευάγγελου Βενιζέλου στις πρώτες καταχωρίσεις του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Όσοι είχαν συνηθίσει σε ιλουστρασιόν αρχηγούς, οι περισσότεροι δηλαδή, σάστισαν. Οι «ειδικοί» βγήκαν να μιλήσουν για λάθος του επικοινωνιακού επιτελείου. Αλλά δεν είναι έτσι. «Είναι επιλογή μας να μην κανουμε κάτι δήθεν» δηλώνει στο newpost.gr συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου.


«Ειναι επιλογή μας στο σποτ να μιλάει ο ίδιος ο Βενιζέλος σε αυτόν που κάθεται απέναντι στο γραφείο του» μας λέει ο συνομιλητής μας και μας επισημαίνει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «δεν έχει μακιγιάζ, ούτε ντεκόρ».
 
Και οι συγκεντρώσεις του κόμματος δεν έχουν ντουντούκες, πλαστικές σημαίες, χαρτάκια και μπαλόνια. «Είναι η εποχή που πρέπει να δούμε και να πούμε  τις αλήθειες» λένε στην Ιπποκράτους και δηλώνουν ότι θέλουν «να πάει ο κόσμος στην συγκέντρωση και να πάρει πραγματικό μήνυμα και όχι σόου». Η ίδια επιλογή ισχύει και για την τηλεόραση, όπου οι υπερπαραγωγές ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Χωρίς μεταφερόμενους οπαδούς, χωρίς πανό και χωρίς σκηνοθετικά τρυκ.  

Σε αυτή την επιλογή θα «δέσει» και το επόμενο τμήμα της καμπάνιας με κεντρικό σύνθημα «Αληθινοί άνθρωποι- Αληθινά προβλήματα- Αληθινές απαντήσεις». 


ΤΟ ΓΑΝΤΙ