Τις προγραμματικές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο στηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της ΝΔ, Γιώργος Καρασμάνης.
Σε δήλωση του τη Δευτέρα, ο κ. Καρασμάνης είπε ότι όλες οι αναφορές στο Ζάππειο ΙΙΙ τον βρίσκουν σύμφωνο και "δικαιώνουν προσπάθειες και αγώνες μου ετών για την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα και των ανθρώπων της υπαίθρου σε βασικό μοχλό στο νέο οικονομικό σχεδιασμό της χώρας και την ανάπτυξη.

Η δέσμη μέτρων που εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς, όχι μόνο είναι εφαρμόσιμα και άμεσα υλοποιήσιμα, από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να πραγματοποιηθούν με μηδαμινό κόστος, φέρνοντας πολλαπλάσια αποτελέσματα. Μάλιστα υπάρχουν μέτρα, όπως τα ηλεκτρονικά δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων και η ανασυγκρότηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που με μηδενικό σχεδόν κόστος μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη λειτουργία και τη μορφή της αγοράς των αγροτικών προϊόντων, προς όφελος τόσο των αγροτών, όσο και των καταναλωτών", είπε ο κ. Καρασμάνης.