current views are: 1

24 Απριλίου 2012
Δημοσίευση07:20

Kαρατζαφέρης: Στις 6 Μαΐου θα έχουμε κυβέρνηση

Σύμπηξη μετώπου των νοτίων χωρών για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων του Βορρά ζήτησε εκ νέου σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δημοσίευση 07:20’
αρθρο-newpost

Σύμπηξη μετώπου των νοτίων χωρών για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων του Βορρά ζήτησε εκ νέου σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σύμπηξη μετώπου των νοτίων χωρών για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων του Βορρά ζήτησε εκ νέου σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. «Χρειάζεται να συμπήξουμε μέτωπο και να πούμε, Βερολίνο δε μπορούμε μας πνίγεις. Πρέπει να πάμε και να διεκδικήσουμε δικαιώματα» τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
  
«Ο Ολάντ λεει πράγματα που λεει και η Λεπέν. Θα ψήφιζα Ολάντ στη Γαλλία και με τα δύο χέρια» πρόσθεσε.  
Αναφερόμενες στις προτάσεις της ΝΔ για την οικονομία στο «Ζάππειο ΙΙΙ» τόνισε ότι «με αυτά που λεει ο Σαμαράς προσβάλει τον εαυτό του και το εκλογικό σώμα. Και για τις επικουρικές συντάξεις έλεγε ότι δε θα κοπούν και κόπηκαν. Όλα είναι υπό την αίρεση του Πολ Τόμσεν».   

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποκάλεσε ναζιστικό κόμμα τη Χρυσή Αυγή, ενώ για τον τέως υπαρχηγό της Δημήτρη Ζαφειρόπουλο που είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ δήλωσε ότι την έχει απαρνηθεί.   

Δήλωσε ότι το ιδελογικό στίγμα του ΛΑΟΣ είναι πατριωτικός παρεμβατισμός. «Ούτε κομμουνισμός ούτε άκρατος νεοφιλελευθερισμός και τα δύο άκρα βλάπτουν τη χώρα» είπε.   

Ο κ. Καρατζαφέρης
έκανε δε λόγο για κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό πολιτικό πρόσωπο, χαρακτηρίζοντας ως «αστειότητες» τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις. «Την Κυριακή της 6ης Μαΐου θα υπάρξει κυβέρνηση» εκτίμησε.


σχετικα αρθρα