Νέα βέλη κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε σήμερα μέω του «Βήμα 99,5» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. «Δεν έχει πολιτική ηθική ηθική» κατηγόρησε ο κ. Καρατζαφέρης τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι είναι «γνωστός διά της προδοσίας». Επανέλαβε δε ότι ούτε εκείνος ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα, καθώς έχουν «δέσει πισθάγκωνα τα χέρια τους», υπογράφοντας το Μνημόνιο. 

Σημειώνοντας τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε ότι «Δεν έχει την πολιτική ηθική που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις ο κ. Σαμαράς». 

«Ένας άνθρωπος που έγινε γνωστός διά της προδοσίας, ένας άνθρωπος ο οποίος καλλιέργησε την προδοσία κι ένας άνθρωπος που επιβραβεύει την προδοσία με τον κ. Συμπιλίδη, δεν έχει την πολιτική ηθική για να μπορέσει να μαζέψει κόσμο» συνέχισε, υπογραμμίζοντας επίσης ότι στη διάρκεια της προεδρίας του Αντ.Σαμαρά δημιουργήθηκαν δύο νέα κόμματα μέσα από τη ΝΔ, η Δημοκρατική Συμμαχία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. 

«Ο άνθρωπος (σ.σ. ο Αντ.Σαμαράς) δεν είναι της σύνδεσης, είναι της αφαίρεσης» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.