current views are: 1

24 Απριλίου 2012
Δημοσίευση11:58

Μπατζέλη: O κόσμος είναι περισσότερο πρόθυμος να ψηφίσει

Μικρότερη αποχή των ψηφοφόρων στις κάλπες σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα βλέπει η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, μιλώντας στον Βήμα FM.

Δημοσίευση 11:58’
αρθρο-newpost

Μικρότερη αποχή των ψηφοφόρων στις κάλπες σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα βλέπει η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, μιλώντας στον Βήμα FM.

Μικρότερη αποχή των ψηφοφόρων στις κάλπες σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα βλέπει η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, μιλώντας στον Βήμα FM. «Πρώτον διαπιστώνω ότι υπάρχει μια μετακίνηση της απροθυμίας του κόσμου αν θα συμμετάσχει τις εκλογές, από την έναρξη αυτής της περιόδου.  Δεύτερον, ότι υπάρχει μια προσέγγιση και πάλι της κοινωνίας ως προς τη σταθερότητα μιας κυβέρνησης ευρωπαϊκής προσέγγισης και διατήρησης της ελληνικής οικονομίας στο ευρώ.  Και, τρίτον, σε καμία περίπτωση ή πάρα πολύ δύσκολα μπορούμε να προσεγγίσουμε οικογένειες που υπάρχει άνεργος και, μάλιστα, άνεργος που έχει βγει στην ανεργία τα τελευταία 2-3 χρόνια. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η κοινωνία ανταποκρίνεται ανάλογα με το κατά πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια από την πολιτική λιτότητας και μάλλον, αυτό της ανεργίας» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα η κυρία Μπατζελή τόνισε: «Πρώτον, είναι η καθημερινότητα  στην περιφέρεια και νομίζω και στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, είναι το πώς θα παραμείνουν οι μικρές εμπορικές ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που δεν έχουν κλείσει ακόμα. Και δεύτερον, πώς ο άνεργος, που είναι μία πληγή μέσα σε μία οικογένεια, θα μπορέσει να βρει μια στοιχειώδη εργασία για να αντιμετωπίσει το  ηθικό πρόβλημα που έχει. Η ανεργία δεν είναι μόνο το οικονομικό, δημιουργεί και ηθικό πρόβλημα στην οικογένεια και στον ίδιο τον άνεργο. Αυτά θεωρώ είναι τα δύο μεγάλα προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα».


σχετικα αρθρα