current views are: 1

24 Απριλίου 2012
Δημοσίευση12:18

Ο Πύρρος Δήμας επικεφαλής στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Όλα τα ονόματα

Ο Πύρρος Δήμας τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δημοσίευση 12:18’
αρθρο-newpost

Ο Πύρρος Δήμας τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Πύρρος Δήμας τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Ολυμπιονίκης, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, δέχθηκε πρόταση και απάντησε θετικά.

Η εκπρόσωπος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη ο πολιτικός μηχανικός Νίκος Ανδρουλάκης, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου.

Στην τέταρτη θέση θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημιακού συστήματος της Πολιτείας Μέριλαντ ΗΠΑ, ειδικός στο Δίκαιο της Θάλασσας, Θεόδωρος Καρυώτης. Στην πέμπτη θέση είναι η 29χρονη δικηγόρος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων και νέων δικηγόρων Αθήνας, Κυριακή Σταμαδιάνου, ενώ την ακολουθεί ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τ. ΓΓ Έρευνας &Τεχνολογίας Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Έβδομος είναι ο επιχειρηματίας στο χώρο των τεχνολογιών του Διαδικτύου με διεθνή δραστηριότητα, Τάσος Φλάμπουρας, ενώ όγδοη είναι η αρχιτέκτων που εργάζεται σε Ελλάδα και Ν. Υόρκη, η 29χρονη Άρτεμις Παπαδάκου. Ακολουθούν ο δικηγόρος-οικονομολογος (ΑμΕΑ) Σωτήρης Γκασούκας, η αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αναπήρων Παίδων Θεσσαλονίκης (ΕΛΕΠΑΠ) Άννα Πάντου και ο αγρότης-καινοτόμος επιχειρηματίας στην Ιεράπετρα, Φραγκίσκος Μπριλάκης.

Στην 12η θέση βρίσκεται η 30χρονη ιατρός Μαρία Αναγνωστοπούλου.


σχετικα αρθρα