«Είναι ώρα να εφαρμοστεί ο νόμος και η τάξη στην Αθήνα» δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής Περιφέρειας Α΄Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης με ένα  ουσιαστικό σχέδιο που έχει αρχή, μέση και τέλος και δεν εξαντλείται σε  έναν πρόχειρο προεκλογικό σχεδιασμό» υπογράμμισε η κ. Κεφάλογιάννη και υποστήριξε ότι  «το πρώτο θέμα που μας θέτουν οι πολίτες είναι η ασφάλεια».

Παράλληλα  απέδωσε ευθύνες στο αρμόδιο υπουργείο για την απώλεια κοινοτικών κονδυλίων μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα  της Νέας Δημοκρατίας για τον Τουρισμό,  επισήμανε τα οφέλη που μπορεί να αποδώσει η ενίσχυση του  κλάδου, τόσο στην αύξηση των δημοσίων εσόδων όσο και στην δημιουργία θέσεων εργασίας και ξεκαθάρισε πως  «ο Τουρισμός αποτελεί εθνική προτεραιότητα» ενώ επανέλαβε την θέση της Νέας Δημοκρατίας για την σύσταση αυτόνομου υπουργείου τουρισμού με όλες τις απαιτούμενες αρμοδιότητες αλλά και το σχέδιο για την μείωση του ΦΠΑ στο 5% σε όλο του τουριστικό πακέτο.