Δύο εκδηλώσεις που αφορούν την μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας διοργανώνονται τις επόμενες ημέρες και θα συμμετέχει ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας Γ. Ραγκούσης, πανεπιστημιακοί, αλλά και άνθρωποι της αυτοδιοίκησης.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, ώρα 19.30, θα διοργανωθεί εκδήλωση με θέμα «Πολιτική και λειτουργία του πολιτεύματος: Δύο έτοιμες νομοθετικές προτάσεις για να αλλάξουμε ριζικά και άμεσα τους κανόνες» στο Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου) με τη συμμετοχή του Γ. Ραγκούση, του Νίκου Αλιβιζάτου, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, της Λίνας Παπαδοπούλου, επίκουρης καθηγήτριας Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 3 Μαΐου και ώρα 20:30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, θα διοργανωθεί εκδήλωση με θέμα  «Προβλήματα και αδυναμίες ως προς την πραγμάτωση των θεσμικών μεταρρυθμίσεων. Τί πρέπει και μπορεί να αλλάξει άμεσα», όπου και εκεί θα συμμετέχει ο κ. Ραγκούσης, αλλά και ο Νίκος Αλιβιζάτος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης και ο Γιώργος Σωτηρέλης, καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών