Η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!» ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 τα ψηφοδέλτια της σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 15.00 στο Intercontinental.
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αποτελείται από δημιουργικούς Έλληνες πολίτες της παραγωγικής οικονομίας, της διανόησης της τέχνης και του επιχειρείν που αποφάσισαν να μπουν μπροστά στον κοινό αγώνα για τη δημιουργία νέου πολιτικού ήθους και πολιτικού πολιτισμού στη χώρα.  

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο κ. Αναστάσιος Τσάμης, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Λογιστικής στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και ακολουθούν οι : Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Ιστορικός Συγγραφέας, Γεώργιος Πανουσόπουλος Σκηνοθέτης, Ευτυχία Γιαννούλη Βιοαρχαιολόγος, Γεώργιος Νικολαϊδης Τραπεζικός,  Αλέξανδρος Κατραούζος Επιχειρηματίας, Σταμάτης Μωράκης Πολιτικός μηχανικός, Αχιλλέας Τερτίκας Πολιτικός Μηχανικός, Εριέττα Μαυρουδή Συνταξιούχος, Θεοφάνης Τσιλιγιάννης Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α.-Ιατρός, Ελένη Μοναχολάκου Ψυχολόγος και Αθανάσιος Κόκκινος Συγκοινωνιολόγος.

Αναλυτικά όλα τα ονόματα των υποψηφίων εδώ.