Το ζήτημα της αποκατάστασης του νόμου και της τάξης που επανέφερε στην πολιτική ατζέντα η ΝΔ με τις προτάσεις που κατέθεσε ο πρόεδρος της κ. Αντώνης Σαμαράς, απασχολεί έντονα τους πολίτες, οι οποίοι αισθάνονται απροστάτευτοι, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «NET FM» και στους δημοσιογράφους κ. Τάκη Σαράντη και Παναγιώτη Τσιούτσια.  
«Το ζήτημα της ασφάλειας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας μετά την οικονομία. Το πρόβλημα αυτό δεν έχει ιδεολογική απόχρωση. Είναι ένα πραγματικό ζήτημα και πρέπει να αντιμετωπιστεί» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.  

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους, σε μια σύγχρονη κοινωνία η τήρηση του νόμου εξασφαλίζεται από τη δράση της Αστυνομίας», τονίζοντας παράλληλα ότι «τόσα χρόνια που η Αστυνομία δεν είχε την απαραίτητη πολιτική κάλυψη να κάνει τη δουλειά της, την υποκατέστησαν φαινόμενα σαν τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή».  

«Ο μόνος τρόπος για να πάρουμε το οξυγόνο από την ακροδεξιά, είναι να αντιμετωπίσουμε με δημοκρατικούς τρόπους, με τρόπους που συνάδουν με την παράδοση της χώρας μας, τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.       
.