current views are: 1

27 Απριλίου 2012
Δημοσίευση16:44

Καρύδης: Ο Βενιζέλος έχει δώσει δείγματα γραφής της αυτοδύναμης Ελλάδας

Tην Αίγινα επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος στην Α΄ Πειραιά και στα Νησιά,  βουλευτής με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Δημοσίευση 16:44’
αρθρο-newpost

Tην Αίγινα επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος στην Α΄ Πειραιά και στα Νησιά,  βουλευτής με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Tην Αίγινα επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος στην Α΄ Πειραιά και στα Νησιά,  βουλευτής με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.
Ο κ. Καρύδης παρέστη σε δύο συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν φίλοι του ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, του ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Αριστερά η οποία, όπως τόνισε, εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων και ανίκανη να παίξει έναν υπεύθυνο ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρύδης σημείωσε: «Το μεν ΚΚΕ θέλει μια Ελλάδα χρεωκοπημένη, ανήμπορη, απομονωμένη από τον κόσμο, για να πει οτι επιτέλους δικαιώθηκε και να περιμένει πλέον ήσυχο τη δευτέρα παρουσία του Σοσιαλισμού.
Είδαμε όλοι τι σημαίνει ΚΚΕ, όταν καταδίκαζε ως προβοκατόρικο το κίνημα της πατάτας επειδή δεν το έλεγχε, ενώ καθοδηγούσε και καπέλωνε την απεργία της ΠΝΟ που στράφηκε κατά όλων των άλλων συμπολιτών μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί πλέον ξεκάθαρα σα μια μεγάλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ, που ευκαιριακά τους χωράει όλους και όλα, που τάζει στους πάντες τα πάντα και συνεργάζεται ακόμα και με την ακροδεξιά σε από κοινού επιθέσεις δήθεν αγανακτισμένων πολιτών.

Η δε ΔΗΜΑΡ, με ένα προσωπείο σοβαρότητας και φιλοευρωπαισμού, μένει στα τζάμπα ευχολόγια και θέλει ευρώ χωρίς δεσμεύσεις, λεφτά χωρίς δανειστές, την πίτα άκοπη κ τον σκύλο χορτάτο.

Το ετερόκλητο, λεγόμενο αντιμνημονιακό μέτωπο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να διχάζει τους Έλληνες και να παίζει κορώνα γράμματα τις θυσίες όλων μας.

Το μνημόνιο καλύπτει μια πολύ στενή λωρίδα πολιτικών που αφορούν την δημοσιονομική προσαρμογή.

Δεν λέει τίποτα το μνημόνιο για το νέο παραγωγικό μοντέλο, για την εξωτερική πολιτική, για τις αναπτυξιακές μας προτεραιότητες, για την νέα ταυτότητα και φυσιογνωμία της Ελλάδας τα επόμενα 20 χρόνια».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε: «Ήδη ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει δώσει δείγματα γραφής της αυτοδύναμης Ελλάδας που όλοι θέλουμε. Με παρεμβάσεις για την ρευστότητα στην αγορά. Για την πάταξη της ακρίβειας, των καρτέλ και των τραστ. Για πραγματικές λύσεις στο πρόβλημα της μετανάστευσης και της εγκληματικότητας. Για την στήριξη της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας.

Για ανάσα στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με καθιέρωση ακατάσχετου λογαριασμού 1500 ε για τους αδύναμους και δημιουργία ¨δείκτη πληθωρισμού του φτωχού. Για ένα πλατύ δίχτυ κοινωνικής προστασίας που ούτε ένας Έλληνας δεν θα μένει χωρίς ασφάλιση και υγειονομική περίθαλψη.

Κι όλα αυτά δεν είναι λόγια του αέρα. Είναι κοστολογημένα, προϋπολογισμένα, ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα από τις 7 του Μάη».  
 


σχετικα αρθρα