Σε τηλεμαχία κάλεσε εκ νέου τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε ομιλία του στην Πάτρα, κάνοντας λόγο για «αλαζονεία» και «παλαιοκομματικές πρακτικές». «Γιατί τέτοιος φόβος; Γιατί τέτοια αντιδημοκρατική συμπεριφορά;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά για παλαιοκομματικές πρακτικές.

«Με εκπλήσσει ότι πίσω από την δική μας αυτοκριτική κρύβεται η αλαζονία του Σαμαρά. Αυτοί που μας οδήγησαν στην ταπείνωση δεν λένε μία λέξη αυτοκριτικής!» είπε. «Ο κ. Σαμαράς θέλει άνευ όρων παράδοση της πρωθυπουργίας λες και του τη χρωστάει το έθνος» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή λέγοντας: «Δεν θα επιτρέψουμε να μπουν στη Βουλή με βάδισμα χήνας οι οπαδοί του ναζισμού».

«Οι εκλογές αυτές κρίνουν την τύχη του έθνους, την τύχη της επόμενης γενιάς. Βροντοφωνάζουμε ένα όχι στην αποχή, στον εφησυχασμό, στην μοιρολατρία. Στόχος μας είναι η έξοδος απο το μνημόνιο, να κάνουμε την Ελλάδα πάλι Αυτοδύναμη. Καταλαβαίνω την οργή, την απογοήτευση. Βοηθήστε όμως να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια. Η αλήθεια θέλει δύο, έναν που την ακούει κι έναν που τη λέει» ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί. Είναι επικίνδυνος οποίος πιστεύει κάτι άλλο. Όσοι πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο μετά τις εκλογές κάνουν μεγάλο λάθος».