Την Αίγινα επισκέφθηκε το Σάββατο κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στην Α΄ Πειραιά και στα Νησιά, μεταξύ των οποίων και ο κ. Δημήτρης Καρύδης. Οι υποψήφιοι βουλευτές παρέστησαν σε εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές.

Όλοι οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις θέσεις τους σε ολιγόλεπτες ομιλίες.  Κατά τη διάρκεια της δικής του τοποθέτησης ο κ. Καρύδης, μεταξύ άλλων, επισήμανε: 

«
Είμαι αισιόδοξος γιατί πλέον έχει ωριμάσει στην συνείδηση των πολιτών του νησιού ότι η προηγούμενη πορεία του για πάρα πολλά χρόνια οδήγησε στην υποβάθμιση και στην απώλεια πολλών ευκαιριών. Σήμερα, με την στήριξη της Αντιπεριφέρειας Νήσων, με την στήριξη όλων μας, με νομοθετικές παρεμβάσεις ανοίγονται νέοι δρόμοι και νέες ευκαιρίες.

Τα χερσαία έργα για την ύδρευση προχωρούν και ο υποθαλάσσιος αγωγός για το νερό αποτελεί την οριστική λύση σε ένα καθοριστικό πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει με το λιμάνι, μετά την έγκριση από την αρχαιολογία ο κυματοθραύστης είναι προ των πυλών. Τα χρήματα υπάρχουν αρκεί να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες που πάντα μας ταλαιπωρούν και αποτελούν μεγάλο αγκάθι. ‘Όσον αφορά τα σκουπίδια, χρειάζεται ένας ενιαίος σχεδιασμός για όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού και πλήρης αξιοποίηση της ανακύκλωσηςΉμουν και θα συνεχίσω να είμαι καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες μου.

Πάντα παρών με αγώνες, έργο και σκληρή δουλειά για τον Πειραιά και τα νησιά. Αυτό αποτελεί έμπρακτη και διαρκή δέσμευση μου».