«Αυτό που σίγουρα έχει αλλάξει είναι ότι έχει αλλάξει ο κόσμος ο οποίος μετά από το σοκ το οποίο περνάει θεωρώ ότι όχι μόνο δεν έχει αυτιά ευήκοα για να ακούσει όλα αυτά τα οποία θα λέγονταν σε κάποιες άλλες περιπτώσεις για αυτό ίσως και λέγονται με πολύ προσοχή κάποια πράγματα σήμερα. Γιατί όποιος εκτοξεύει «μπαρούφες» είναι βέβαιο ότι θα εισπράξει θύελλα και οργή και αντίδραση από όλους», τόνισε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.  Ο κ. Γκιουλέκας αναφερόμενος στις υπερδιογκωμένες ΔΕΚΟ τόνισε ότι «δεν μπορούμε να μην τις ελαφρύνουμε» και υπογράμμισε ότι η ΝΔ πάει για μικρότερο κράτος.

«Εμείς έχουμε κάνει μια σειρά από προτάσεις γιατί δεν είναι δυνατόν να ζούμε σε ένα κράτος που έρχεται όπως έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και είπαν στον μισθωτό των 700€ ότι θα πάμε στα 580 €, εμείς δεν μπορούμε να πάμε στον χαμηλοσυνταξιούχο και θα του πούμε ξέρεις θα σου κόψουμε και άλλο τη σύνταξη πολύ απλά γιατί ήδη ο λαός είναι στα πρόθυρα της εξέγερσης και γιατί η επόμενη φάση είναι να δούμε το φαινόμενο του Γιάννη Αγιάννη να πολλαπλασιάζεται, γέροντες και γερόντισσες να κλέβουν ψωμιά και ο κόσμος να σφάζεται στους δρόμους και στις πλατείες», επεσήμανε.

«Δεν υπάρχει δυνατότητα να συνεχιστεί αυτή η πολιτική, είναι σαν μια θηλιά στον λαιμό του έλληνα πολίτη που κάποιοι θέλουν να την σφίγγουν περισσότερο», κατέληξε ο κ. Γκιουλέκας.