Σε αυτή τη φάση χρειάζεται να υπάρχει ενότητα στη δημοκρατική παράταξη, τόνισε η υποψήφια βουλευτής Β Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε συνέντευξη της στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ FM.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υποστήριξε ότι για να υπάρχει μια προοδευτική σταθερά την επόμενη μέρα, έχει σημασία η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ.

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών επανέλαβε τη σημασία μιας βιώσιμης κυβέρνησης και υποστήριξε ότι όσο πιο ισχυρό είναι το ΠΑΣΟΚ, τόσο πιο προοδευτικό πρόσημο θα έχει μια τέτοια μετεκλογική εξέλιξη.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει προγραμματική συμφωνία και σύγκλιση, κάτι, που όπως επισήμανε, σημαίνει ότι η χώρα θα μπορεί να έχει μια σταθερά στη διακυβέρνησή της.

Εξάλλου η κ. Ξενογιαννακοπούλου υποστήριξε ότι το στρατηγικό στοίχημα για την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι να εστιάσει σε ένα αναπτυξιακό και κοινωνικό πλαίσιο.  «Μια ευρωπαϊκή πορεία οπωσδήποτε για τη χώρα, είναι στρατηγική επιλογή, αλλά με αναπτυξιακές και κοινωνικές προτεραιότητες» τόνισε χαρακτηριστικά.