current views are: 1

1 Μαΐου 2012
Δημοσίευση09:41

Ρέππας: Δεν δίνουμε ψήφο, δίνουμε την ψυχή μας

Συγκινημένος από τον κόσμο που τον υποδέχθηκε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο ξνοδοχείο Royal Olympic χτες ο υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, ανεβαίνοντας στo βήμα έφερε το χέρι του στη θέση της καρδιάς για να ευχαριστήσει τους συγκεντρωμένους.

Δημοσίευση 09:41’
αρθρο-newpost

Συγκινημένος από τον κόσμο που τον υποδέχθηκε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο ξνοδοχείο Royal Olympic χτες ο υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, ανεβαίνοντας στo βήμα έφερε το χέρι του στη θέση της καρδιάς για να ευχαριστήσει τους συγκεντρωμένους.

Συγκινημένος από τον κόσμο που τον υποδέχθηκε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο ξνοδοχείο Royal Olympic χτες ο υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, ανεβαίνοντας στo βήμα έφερε το χέρι του στη θέση της καρδιάς για να ευχαριστήσει τους συγκεντρωμένους. Περί τα 1500 – 2000 άτομα υπολόγισαν τους φίλους του Δημήτρη Ρέππα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του κλιματισμού για τόσο κόσμο. Η κυρίως αίθουσα ήταν κατάμεστη, όρθιοι στη διπλανή αίθουσα παρακολουθούσαν από γιγαντοοθόνες, ενώ κόσμος υπήρχε ακόμη και στο λόμπυ του ξενοδοχείου, όπου υπήρχε ήχος.

Το παρών στην εκδήλωση, δηλώνοντας έτσι την υποστήριξή τους στο νεόφερτο στη Β΄ Αθήνας Δημήτρη Ρέππα, έδωσαν ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Γείτονας, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕΒΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος, οι Δήμαρχοι Αλίμου, Αγ. Βαρβάρας, Γλυφάδας, Ζωγράφου, Ιλίου, αλλά και ο Δήμαρχος Φυλής, κ.ά.

Παρά το γεγονός ότι η ομιλία ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω συνωστισμού και διήρκεσε μία ώρα και δέκα λεπτά, το ακροατήριο παρέμεινε ζεστό και χειροκροτούσε κατά διαστήματα θερμά.  Μάλιστα, όταν προς το τέλος ο Δημήτρης Ρέππας ανέπτυξε μία ακροστιχίδα  από το Α του Αρχίζουμε με το νέο Πρόεδρο, μέχρι το Ω της Ωριμότητας, της Ωφέλειας και του Ωραίου αγώνα του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας τη φιλοδοξία της πορείας από το Α στο Ω χωρίς λάθη και παραλείψεις, οι ακροατές του στάθηκαν στο Ρ, φωνάζοντας «Ρέππας», αν και ο ίδιος μίλαγε για τις Ρίζες και το Ρεαλισμό.

Ο Δημήτρης Ρέππας , πέραν των πολιτικών αναφορών του και της ανάπτυξης του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ για την χώρα, μίλησε στην ψυχή του ακροατηρίου του, λέγοντας ότι «το ψηφοδέλτιο στην κάλπη είναι το προσωπικό μας ίχνος. Είναι ψηφοδέλτιο και ψυχοδέλτιο μαζί. Δεν δίνουμε την ψήφο μας, δίνουμε την ψυχή μας για να γράψουμε ιστορία και να μην μας γράψει η ιστορία στο ποινολόγιό της».

Χαιρετίζοντάς τους, τόνισε: «Από τις απαισιόδοξες σκέψεις προχωράμε στις αισιόδοξες πράξεις. Από το καληνύχτα, πάμε στο καλημέρα. Καληνύχτα υποσχεσιολογία, καλημέρα αλήθεια. Καληνύχτα απογοήτευση, καλημέρα πίστη. Καληνύχτα άρνηση, καλημέρα συμμετοχή. Καληνύχτα Αντώνη, καλημέρα Βαγγέλη. Καληνύχτα Νέα Δημοκρατία, καλημέρα ΠΑΣΟΚ. Καλημέρα ήλιε, καλημέρα. Στις 30 Απριλίου κάνουμε μια ανοιχτή δημόσια εξομολόγηση και βάζουμε ένα ιστορικό συλλογικό στοίχημα». Αποτέλεσμα να σηκωθούν όλοι όρθιοι και να ξεσπάσουν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.


σχετικα αρθρα