Να ψηφίσουν με βάση τη λογική και με βάση την κατεύθυνση που θέλουν να πορευθεί η χώρα κάλεσε τους πολίτες η υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών με τη ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σε συνέντευξη της στη ΝΕΤ η κ. Κεφαλογιάννη υποστήριξε ότι  η διακύβευση των φετινών εκλογών είναι η παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρώπη.

Σημείωσε παράλληλα σημείωσε πως «είναι προφανές ότι δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι μέσα στην Ευρώπη, και από την άλλη να λέει ότι δεν θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, γιατί Ευρώπη δεν σημαίνει μόνο δικαιώματα, σημαίνει και υποχρεώσεις».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε πως «η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται , περισσότερο από ποτέ, μια σταθερή κυβέρνηση» και πως «οι πολίτες που θα πάνε στις κάλπες στις 6 Μαΐου θα πρέπει να ξέρουν ότι επιλέγουν κυβέρνηση για τα επόμενα 4 χρόνια». 

Παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα  της στροφής της οικονομίας σε τομείς που μπορούν να παράγουν πλούτο για τους πολίτες,  και αναφέρθηκε στη συμβολή που μπορεί να έχει ο τουρισμός ως βασικός μοχλός ανάπτυξης.

«Για το ΠΑΣΟΚ είναι αργά για δάκρυα», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη  και του απέδωσε βαρύτατες ευθύνες γιατί με την πολιτική του «λεφτά υπάρχουν» προκάλεσε την κρίση δανεισμού της χώρας, έφερε το Μνημόνιο χωρίς να διαπραγματευτεί απολύτως τίποτα, αδιαφόρησε για τα αναπτυξιακά μέτρα τα οποία η ΝΔ ζητούσε από την πρώτη στιγμή  και τελικά, με την εγκληματική εξαγγελία του δημοψηφίσματος από τον κ. Παπανδρέου, έφθασε στο σημείο να τινάξει στον αέρα την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι από τη μια παραδέχεται  ότι πρέπει να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και από την άλλη  υποστηρίζει ότι η χώρα δεν θα πρέπει να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της, κάτι που νομοτελειακά θα την οδηγούσε έξω από τον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης. «Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν αυτό που λέει είναι το ‘’λεφτά υπάρχουν’’ του 2012»  τόνισε χαρακτηριστικά.