Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις τον Οκτώβριο, δήλωσε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.   Ο κ. Καμμένος υποσχέθηκε χαμηλή φορολογία για να μπουν χρήματα στα κρατικά ταμεία και νέο άνοιγμα από τη δικαιοσύνη όλων των μεγάλων σκανδάλων της χώρας όπως Βατοπέδι και Siemens.

Χαρακτήρισε, επίσης, το χρέος επαχθές είπε ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το λαό και συμπλήρωσε ότι το κόμμα του θα εξυπηρετήσει κατ’ αρχήν μισθούς, συντάξεις, υγεία και παιδεία και στη συνέχεια τα τοκοχρεολύσια.  

Επανέλαβε ακόμα ότι θα καταλογιστούν ποινικές ευθύνες σε Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και σε όποιον άλλο έχει συνάψει συμφωνίες που είναι αντίθετες με τους νόμους του ελληνικού κράτους.  

Οι σκληροί φόροι, είπε - έχουν ως αποτέλεσμα να μην εισπράττει το κράτος ενώ με την πολλή χαμηλή φορολογία το κράτος εισέπραττε δεκαπλάσια χρήματα.  

Τόνισε ότι η φορολογία στα ακίνητα έχει οδηγήσει να μη χτίζεται ούτε ένα τούβλο στην Ελλάδα και να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς, ακίνητα ανθρώπων που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.  

Προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα επαναφέρει στα επίπεδα προ μνημονίου τους μισθούς και τις συντάξεις σε δημόσιο, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.  

Αναφερόμενος, τέλος, σε πιθανές συνεργασίες είπε ότι δεν συζητά με Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκτός εάν – όπως είπε – ο κ. Σαμαράς κάνει νέα κολοτούμπα.