Για τις εκλογές, τις δανειακές συμβάσεις και το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Λειβαδάς υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Αττικής με δηλώσεις του στον ANT1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Αναλυτικά:

Για τις δανειακές συμβάσεις  

Αυτό που λέμε στους εταίρους μας, αυτό μάλιστα που τους έχουμε γράψει στην επιστολή που στείλαμε είναι ότι ναι, θέλουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας αλλά και η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι για να το κάνουμε αυτό πρέπει να μείνουμε ζωντανοί, πρέπει να είμαστε βιώσιμοι.  
Από κάποιους γίνεται μια παρανόηση, ότι η δεύτερη δανειακή σύμβαση είναι η συνέχεια του πρώτου Μνημονίου. Η αλήθεια είναι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε ότι η δεύτερη δανειακή σύμβαση ήταν η ΕΠΙΠΤΩΣΗ του πρώτου Μνημονίου!  
Είμαι αισιόδοξος ότι υπάρχουν περιθώρια αλλαγών γιατί τώρα που φτάνει η στιγμή για τους εταίρους μας να σκεφτούν τι θα κάνουν με την Ιταλία και την Ισπανία, ακόμη και την Γαλλία καταλαβαίνουν πια αυτό που τους λέγαμε, ότι η συνταγή του πρώτου μνημονίου ήταν λανθασμένη και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.  

Για τη πιθανότητα συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ
 

Το ΠΑΣΟΚ έχει στο DNA του τον κρατισμό. Γι αυτό εγώ λέω ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έπιασε κανέναν από τους στόχους της. OYTE ENAN. Ο κ. Πάγκαλος είχε πει για παράδειγμα ότι θα κλείσει 125 ΔΕΚΟ και δεν έκλεισε ούτε μια.
Τι να το κάνεις να έχεις κυβέρνηση, να έχεις μια εβδομάδα ευφορίας και ανακούφισης και μετά από μια εβδομάδα να δεις μπροστά σου τα αδιέξοδα;  

Η κεντρική ομιλία του Πάνου Λειβαδά πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη στις 20:30 στο Vive Mar στη Βούλα.