current views are: 1

2 Μαΐου 2012
Δημοσίευση09:45

Ροδούλα Ζήση: Το ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει όρθια τη χώρα

Σε ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, Ροδούλα Ζήση, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ζητά την ψήφο των πολιτών στις πιο κρίσιμες εκλογές.

Δημοσίευση 09:45’
αρθρο-newpost

Σε ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, Ροδούλα Ζήση, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ζητά την ψήφο των πολιτών στις πιο κρίσιμες εκλογές.

Σε ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, Ροδούλα Ζήση, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ζητά την ψήφο των πολιτών στις πιο κρίσιμες εκλογές. Συγκεκριμένα, αναφέρει: 

«Το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα είναι να την κρατήσουμε όρθια, δυνατή και περήφανη. Για ν’ αγαπήσουμε και να πραγματώσουμε αυτό το χρέος, πρέπει η στάση μας, οι επιλογές μας και η δράση μας να ανταμώνουν στον σεβασμό μας απέναντι στην ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας αλλά και απέναντι στους αγώνες και στις θυσίες του ελληνικού λαού.

Η πραγματικότητα που βιώνουμε απαιτεί υπέρβαση των  κομματικών εγωκεντρισμών και νέες μεταπλειοψηφικές εγγυήσεις διακυβέρνησης και συνεννόησης. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα όλων μας κρίνονται σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο και η πρόκληση- πρόσκληση της ιστορίας είναι η δυνατότητά μας να επιτύχουμε τον στόχο της αυτοδύναμης Ελλάδας, σε μια προοδευτική Ευρώπη, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και το πολιτικό σύστημα αναμετριέται με το ανάστημά του Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Σ’ αυτή την πραγματικότητα, η επιθετικότητα και ο στείρος ανταγωνισμός της Ν.Δ. για αυτοδύναμη κυβέρνηση, είναι η αντίδραση του ηττημένου.

Και ηττημένη θα είναι η χώρα και ο λαός της αν δεν συμφωνήσουν όλοι στην πρόταση που καταθέτει το ΠΑΣΟΚ για μια συμμαχία υπευθυνότητας, αλληλεγγύης και προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, στη βάση ενός Εθνικού Σχεδίου  Ανασυγκρότησης.

Το ΠΑΣΟΚ, ιστορικά είναι πυλώνας σταθερότητας και φορέας αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, του υγιούς ανταγωνισμού και της καθολικής υπηρεσίας. Με γενναία αυτοκριτική και μεγάλη βούληση για διορθωτικές και διαρθρωτικές αλλαγές, το ΠΑΣΟΚ θέλει και πρέπει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων για την πολιτική και εθνική συνεννόηση . Γι’ αυτό και ζητεί την πρώτη θέση στην προτίμηση των Ελλήνων πολιτών.

Ας δώσουμε τη μάχη για καλύτερες μέρες. Με σοβαρότητα και εργατικότητα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνική ευαισθησία, ας ξεκινήσουμε μια ουσιαστική επικοινωνία, ένα σοβαρό διάλογο, μια νέα συλλογικότητα , που θα δώσει μηνύματα για μία νέα εποχή κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.

Εμείς, στο ΠΑΣΟΚ, με συνείδηση της δημοκρατικής παράταξης, που υπηρετούμε από τα εφηβικά μας χρόνια, με συναίσθηση του χρέους απέναντι στην πατρίδα και με βούληση να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη νέα προσπάθεια για την Ελλάδα και τους συμπολίτες μας, σας καλούμε να δώσουμε μαζί τη μάχη. Όχι για την εξουσία, αλλά για την κοινή μας πορεία για ένα καλύτερο μέλλον».


σχετικα αρθρα