Από την πόλη της Θεσσαλονίκης ξεκινούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τις μεγάλες ανοικτές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις. Ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 19:00 θα μιλήσει από την εξέδρα που έχει στηθεί στο λιμάνι της πόλης στέλνοντας το πρώτο μεγάλο μήνυμα της νίκης για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Η ημέρα αυτή θα συνδυαστεί με μία ακόμα πορεία, με το λεωφορείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων από πόλη σε πόλη.
Ο Πάνος Καμμένος θα ξεκινήσει το πρωί από την Αθήνα με πρώτη στάση τη Στυλίδα όπου στο δημαρχείο της πόλης θα συναντηθεί με το δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο.

Επόμενη στάση η Λάρισα για να στείλει το μήνυμα ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν τεράστια σημασία στην επανάκαμψη της Θεσσαλίας με αιχμή του δόρατος τη γεωργία». Στη Λάρισα θα συναντηθεί και με όλους τους υποψήφιους βουλευτές των νομών Μαγνησίας, Λαρίσης, Καρδίτσας, Τρικάλων.

Τρίτη στάση η Κατερίνη για να περπατήσει μέσα στην πόλη και να συναντηθεί με τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Πιερίας.

Τέλος, μετά την ομιλία στη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Καμμένος, με το λεωφορείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πάει στις Σέρρες όπου και θα διανυκτερεύσει.