current views are: 1

2 Μαΐου 2012
Δημοσίευση13:07

Νταλάρα: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κυβερνήσει μόνο του

«Είμαστε στον αστερισμό των συνεργασιών» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η υποψήφια βουλευτής Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα.

Δημοσίευση 13:07’
αρθρο-newpost

«Είμαστε στον αστερισμό των συνεργασιών» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η υποψήφια βουλευτής Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα.

«Είμαστε στον αστερισμό των συνεργασιών» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η υποψήφια βουλευτής Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα. «Είμαστε στον αστερισμό των συνεργασιών,  το λεω ευθέως ότι δεν θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ μόνο του» είπε η κυρία Νταλάρα.

Για τη Χρυσή Αυγή είπε ότι «όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν εξέφρασαν έναν συντεταγμένο λόγο εναντίον αυτού του τυχοδιωκτισμού. Η μαύρη όψη της πολιτικής είναι η Χρυσή Αυγή και θέλει να εκδικηθεί και να τιμωρήσει τη χώρα. Έπρεπε όλες οι πολιτικές ηγεσίες να αναλάβουν πρωτοβουλία συνυπογράφοντας κοινή δήλωση καταδίκης της εισόδου του υποκόσμου και των ναζιστών στην Βουλή».

Παράλληλα, η κυρία Νταλάρα σχολίασε για την Αριστερά: «Έχω εμπιστοσύνη στην Αριστερά. Η Αριστερά παρά τις στρεβλώσεις της, τους δογματισμούς και τις αγκυλώσεις της έχει θεμελιώσει την παρουσία  στον αντίποδα των εθνικιστικών και συντηρητικών δυνάμεων. Έχω εμπιστοσύνη στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και στον κόσμο της Αριστεράς που η αιτιολογική και η  πολιτική αφήγηση είχε στο επίκεντρο την ανάγκη προοδευτικών λύσεων. Για αυτό ευθέως σας λεω ότι αύριο πιστεύω ότι θα σταθεί στο ύψος των κοινωνικών προβλημάτων της χώρας και θα υπερασπίσει τις δυνάμεις εργασίας, της παραγωγής και της δημιουργικότητας έναντι μιας Ευρώπης που κωφεύει. Θα αλλάξει η Ευρώπη…».


σχετικα αρθρα